PRVAK ŠUTNUO UČITELJICU, ŽENA ZAVRŠILA U BOLNICI: Incident u osnovnoj školi u Nišu
Hitna pomoć, Foto: RINA

DRAMA

PRVAK ŠUTNUO UČITELJICU, ŽENA ZAVRŠILA U BOLNICI: Incident u osnovnoj školi u Nišu

Do incidenta je došlo oko podneva kada je učenik prvog razreda iz još neutvrđenih razloga, šutnuo prosvetnu radnicu i povredio je

Objavljeno:

Učiteljica u Osnovnoj školi ”Lela Popović” u niškom selu Miljkovac povređena je danas kada je napao učenik.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo oko podneva kada je učenik prvog razreda iz još neutvrđenih razloga, šutnuo prosvetnu radnicu i povredio je. Hitna pomoć je učiteljicu transportovala do niškog Univerzitetskog kliničkog centra radi ukazivanja zdravstvene pomoći.

O ovom događaju obavešteno je Više javno tužilaštvo i niški Centar za socijalni rad radi preduzimanja mera iz njihove nadležnosti s obzirom na to da je učenik, zbog svog uzrasta, krivično neodgovoran.

- Možemo da potvrdimo da je Više javno tužilaštvo obavešteno o tom događaju. Za sada ne možemo da iznosimo više detalja - saopštila je Mirjana Pavlović, portparol ove pravosudne institucije.

Komentar ovog događaja nismo uspeli da dobijemo u školi jer se na prvi telefonski poziv javila ženska osoba koja nam je kazala da direktorka ima drugu telefonsku vezu te da će se javiti za minut i zatražila od novinara telefonski broj. Međutim, poziv nam nisu uzvratili niti su se više javljali na telefon.

U nastojanju da saznamo detalje o postupanju Školske uprave u ovom slučaju telefoniralismo i načelniku ove institucije Predragu Nešoviću. Ni na fiksni ni na mobilni telefon se niko nije javljao a Nešović nam nije odgovorio ni na SMS poruku.

Bonus video:

01:49

BIVŠI UČENIK OŠ VLADISLAV RIBNIKAR: Jako je važno da svi znamo PRAVU ISTINU

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.